Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE GOLD HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul s-a deschis in 01.04.2011, cu o suprafata de 4000mp, dispune de 173 camere repartizate astfel: 165 camere standard (suprafata 25 mp, capacitate maxima 3 pax); (din care 20 sunt camere economy), 4 junior suite (suprafata 40 mp, capacitate maxima 4 pax);

Localizare: aproape de plaja, la 130 km de aeroportul din Antalya. Hotelul se afla situat la 4 km de Alanya.

Dotari camera: telefon, televizor, minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, balcon sau terasa, mocheta.

Facilitati hotel: restaurant, 5 baruri, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara cu sectiune pentru copii, sala de fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, sala de masaj, diverse terapii, tenis de masa, biliard, darts, voley pe plaja, aerobic, miniclub pentru copii, programe de animatie.

Servicii cu plata: masaj, banana, parasailing, jet-ski, spalatorie, telefon, fax, seif, servicii medicale, babysitting, inchirieri masini si biciclete, sucuri proaspete de fructe, inghetata, cafea turceasca.

Plaja cu nisip si pietris. Exista un tunel prin care se ajunge la plaja.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

http://www.whitegoldhotel.com/