Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY ASPENDOS BEACH

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Cascada Manavgat se afla la 16,7 km de proprietate. Aeroportul din Antalya este situat la 55,1 km.

FACILITATI
Situat in Side, Trendy Aspendos Beach Hotel are piscine in interior si in aer liber cu tobogane cu apa, un centru spa si de wellness si o zona de plaja privata. Aceasta proprietate aflata pe plaja ofera WiFi gratuit in toate zonele si o receptie cu program nonstop.
Oaspetii isi pot urma programul de exercitii fizice la centrul de fitness sau se pot relaxa la sauna si hamam. De asemenea, pot desfasura numeroase activitati, precum tenis, biliard, darts si bowling. In fiecare seara au loc programe de divertisment organizate de personal profesionist. In plus, oaspetii care doresc sa exploreze zona au la dispozitie servicii de inchirieri de biciclete si masini.

RESTAURANT
Trendy Aspendos Beach Hotel ofera servicii all inclusive. Restaurantul hotelului serveste preparate rafinate din bucataria turceasca si internationala. La bar si la snack bar oaspetii pot savura bauturi si gustari.

CAMERE
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif, fierbator electric si minibar. Baia privata include un dus, un uscator de par, halate si articole de toaleta gratuite. De asemenea, toate camerele beneficiaza de un balcon.
Camera dubla sau twin standard cu vedere la mare-(25 mp)-Aceasta camera twin/dubla are balcon, fierbator electric si halat de baie.
Camera dubla sau twin Economy-(21 mp)-Aceasta camera twin/dubla are minibar, fierbator electric si balcon.
Camera standard de familie cu pat supraetajat-(25 mp)-Aceasta camera de familie este dotata cu aer condiionat, minibar si balcon.
Camera de familie cu vedere la mare-(32 mp)-Aceasta suita are TV prin satelit, minibar si balcon.
Camera dubla sau twin standard cu vedere la gradina-(25 mp)-Aceasta camera dubla/twin are fierbator electric, aer conditionat si balcon.
Camera de familie, cu vedere laterala la mare-(32 mp)-Aceasta camera de familie are minibar, halat de baie si balcon.
Camera de familie cu vedere la gradina-(32 mp)-Aceasta suita este prevazuta cu aer conditionat, minibar si halate de baie.
Camera dubla sau twin standard cu vedere la mare-(25 mp)-Aceasta camera twin/dubla ofera fierbator electric, balcon si vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.