Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA HOTEL KEMER

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Plaja
Plaja proprie, nisip/pietris. Bar la plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Sport si agrement
Pentru petrecerea timpului intr-un mod placut si activ, turistii au la dispozitie urmatoarele variante gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, tenis de masa, darts, muzica live (o zi pe saptamâna). Iar contra cost pot beneficia de masaj, biliard, Internet-cafe, discoteca.

Facilitatile hotelului
Hotelul ofera restaurant, 2 baruri, piscina exterioara, 1 tobogan de apa, medic la cerere, spalatorie, schimb valutar

Facilitatile camerelor
A fost construit în anul 2004, are suprafata totala de 2500 mp. Hotel Stela Kemer dispune de un corp de 6 etaje cu 74 standard room (max. 2+2 pers., 20-24 mp), 2 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 2+2 pers., 28 mp) si un suite room cu o camera (max. 2+2 pers., 28 mp). Camerele sunt dotate cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (gol), seif (în camera, contra cost), balcon, pardoseala - parchet laminat. In camera se face curatenie zilnic, iar asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna.

Localizare
Hotel Stella Kemer este situat la 65 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de Kemer, în localitatea Camyuva, la 150 m de plaja.