Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STARLIGHT CONVENTION CENTER THALASSO & SPA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Starlight Convention Center Thalasso & Spa a fost renovat in 2013. El este situat la 75 km de aeroport, 8km de orasul Side si Manavgat, pe plaja. Hotel recomandat pentru cele 30 terenuri de tenis si cele 12 restaurante a-la-carte!Site web
http://www.starlight.com.tr/web/en/

Spa & Wellness
In cadrul centrului Thalasso & Spa clientii pot opta pentru hammam ( gratuit, este necesara rezervare), contra cost pot opta pentru tepidarium, camera de sare, sauna, sauna bio, sauna ruseasca, fantana de zapada, dus adventure, piscina thalasso, masaje si alte proceduri.

Drinks & Food
In cadrul resortului clientii sunt rasfatati avand la dispozitie un restaurant principal si 12 restaurante a-la-carte (cu specific mediteranean, frantuzesc, italian, indian, mexican, rusesc, sushi, japonez ; si pescaresc, mongolez, turcesc si barbeque care se regasesc la hotelul sora Sunrise Park Resort & Spa hotel). De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la oricare dintre cele 8 baruri disponibile.

Sport & Divertisment
Clientii se vor bucura de clubul de noapte Dolce Lion, centru fitness, Game land (jocuri electronice), biliard, darts, tir cu arcul, tenis de masa, squash si baschet (la hotelul sora Sunrise Park Resort & Spa hotel), volei pe plaja, 4 terenuri de fotbal, 30 terenuri de tenis cu suprafata de zgura, step aerobic, pilates, boccia, bowling, sporturi de apa motorizate si nemotorizate.

Localizare
Hotelul Starlight Convention Center Thalasso & Spa a fost renovat in 2013. El este situat la 75 km de aeroport, 8km de orasul Side si Manavgat, pe plaja.