Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE CROWN SERENITY

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Side Crown Serenity 5* este situat în Side, la 11 km de Side Antique City. Side Crown Serenity ofera oaspetilor sai, cazare la cele mai inalte standarde, intr-o atmosfera linistita, departe de zgomotul orasului Antalya. Calitatea serviciilor hoteliere, ospitalitatea locurilor si peisajele superbe sunt doar cateva din motivele pentru care Side Crown Serenity reprezinta alegerea ideala pentru un sejur de vis.Plaja:
Plaja proprie cu nisip se află la 500 m, însă hotelul oferă shuttle bus direct. Umbrelele, șezlongurile, prosoapele și saltelele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Ca si activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele: baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă, darts, discotecă (intrare gratuită), iar contra cost: jocuri electronice, sporturi nautice, biliard și masaj.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă 2 piscine cu zone pentru copii, bufet special, loc de joacă, mini club (4-12 ani) și baby sitter (contra cost).

Localizare
Resortul Crown Serenity, construit în anul 2013, este situat la 3 km de localitatea Gundogdu, la 12 km de centrul regiunii Manvgat, la 15 km de orașul Side și la aproximativ 60 km de aeroportul din Antalya.