Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD CLUB KEMER


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 9 km de Kemer, 45 km de centrul orasului Antalya si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere: Numarul total de camere 400 in 45 vile (doua sau trei etaje). Camere Standard 67 (29mp; max.2 + 1pax), Camere Large 54 (35mp, max.2 + 2pax), camere Lake 49 (29mp, max.2 + 1pax), camere Lake Large 164 (35mp, max.2 + 2pers), camere Family cu conexiune 32 (58 - 70 mp, doua dormitoare cu usa in intre, doua bai, max.4pax), camere Swim Up 34 (35mp, max.2 + 1pax, acces direct la piscina). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, sisteme de aer conditionat centralizat in functie de conditiile meteo, telefon direct, podele laminate (doar camerele de la parter au podea cu gresie, mini-bar (apa, bauturi racoritoare si bere reumplut in fiecare zi), ceainic, aparat cafea si ceai, seif, TV prin satelit, conexiunea la internet in camere este gratuita, sunt dotate cu balcon sau terasa.

Facilitati: Restaurant principal - bufet deschis, restaurante a'la carte: preparate din bucataria turceasca, bucataria italiana, peste si preparate din bucataria chinezeasca, lobby bar, Vitamin bar, baruri la piscina si pe plaja, patiserie, conexiunea la internet in zona Lobby este gratuita. Servicii medicale, baby sitting, spalatorie, salon de coafura, centre comerciale, cafenele internet si jocuri pe calculator, rent a car sunt contra cost. Conexiune la internet Wi-Fi in toate zonele din hotel este gratuita.

Plaja: Hotelul are plaja privata, de nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape gratuite.

Sport si distractie: piscine in aer liber pentru adulti si copii (11), tobogane cu apa, centru de fitness, baie turceasca, sauna, tenis, tenis de masa, mini golf, baschet, volei pe plaja sunt gratuite. Sporturile nautice, masaj, SPA & Welness, centrul de frumusete, biliard, pavilioanele pe plaja si la piscina sunt contra cost. Programele de divertisment in cursul zilei si seara. Mini club pentru copii intre 05-12 ani, si club pentru adolescenti intre 13-17 ani.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie