Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERENIS SIDE HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kumkoy, la 4 km de Side si la 65 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 414 camere.
Standard Rooms (18 m2, un dormitor, o baie, max 2+1 pax), Standard Room with bunk beds (28 m2, dormitor cu pat dublu si paturi supraetajate, max 2+2 pax), Family Rooms (25 m2, doua dormitoare cu usa de conectare, o baie, max 4 pax).
Toate camerele au baie cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, mini bar (alimentat la sosire cu apa si bauturi nealcoolice), seif (contra cost), TV satelit si canale cu muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive – tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si gustari tarzii, bauturi locale alcoolice si nealcoolice intre orele 10:00 – 24:00, inghetata intre anumite ore, bauturi la barul de pe plaja intre orele 10:00 – 17:00, restaurante A’ la carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur.
Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, vinuri speciale, bauturi imbuteliate si la doza, sucuri naturale de fructe, room service, bauturi la Disco Club.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’ la Carte cu specific pescaresc si turcesc, baruri.
Contra cost: asistenta medicala, babysitting, curatatorie si spalatorie, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car.
Conexiunea internet Wi-Fi este gratuita in zona de lobby a hotelului.

PLAJA:
Plaja este privata, cu nisip, la aprox 500 m de hotel. Sezlonguri si umbrele gratuit. Prosoape de plaja cu garantie, iar schimbarea acestora costa extra. Autobuz gratuit pana la plaja.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa, volei pe plaja.
Contra cost: sporturi nautice, biliard, jocuri pe calculator, centru SPA, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii pe plaja si la piscina; spectacole seara.
Mini club pentru copii cu diferite activitati si programe.