Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAYMAR HOTELS&RESORT

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Hotelul este situat pe plaja de nisip (pietris la linia de plutire) in zona Manavgat, aproximativ la 28 km pana la Manavgat si 89 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere:

Hotelul are o cladire cu 9 nivele:
208 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 24 m2);
18 family room cu doua camere (2 dormitoare cu usa, max. 3+2 pers., 37 m2).
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit cu canal de muzica, seif, baie / WC, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel:

Hotel de lux modern este nou construit, cu piscina in aer liber, o piscina interioara, piscina pentru copii si o terasa la soare, umbrele, sezlonguri si perne de la piscina si plaja sunt incluse, receptie si lobby bar, restaurant principal, 3 restaurante à la carte (preparate din bucataria turceasca si mexicana, sala de jocuri, magazine, patiserie, un club de noapte, un centru de spa si wellness, sala de gimnastica, baie turceasca, sauna, jacuzzi, tenis de camp, tenis de masa, darts, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, WiFi. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare). Plaja: Proprie, nisip/pietris. Bar la plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – garantie.