Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Papillon Zeugma isi invita oaspetii sa ia parte la o experienta unica, plina de ospitalitate turceasca, lux si servicii de cea mai buna calitate.

Localizare
Hotelul Papillon Aysha este situat la 3 km de Belek, 45 km de Antalya si 33 km fata de aeroportul din Antalya, pe plaja, chiar langa terenurile de golf Gloria.

Facilitati camere
Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat/incalzire, telefon, TV satelit, mini bar, uscator de par, balcon, seif. Vilele au in general o suprafata de 190 m2 si sunt alcatuite din 2 dormitoare, o camera de zi, o camera principala chicineta, baie, piscina privata si jacuzzi. Accesul la internet este disponibil doar in salon bar, sala de conferinte si lobby.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: restaurant principal (acoperit - capacitate 450 locuri, in aer liber - capacitate 650 locuri), 2 restaurante a la carte (turcesc si japonez), baruri, discoteca, piscina in aer liber, piscina acoperita, piscina pentru copii, plaja cu nisip fin, dus si cabine de schimb, mini club (4-12 ani), cinematograf, baby sitter, sala de jocuri, internet cafe, jocuri electronice, sauna, baie turceasca, fitness, centru de sanatate (asistenta medicala 24 ore), sala de conferinte (capacitate 600) ce poate fi transformata in 3 sali mai mici (capacitate 200 fiecare), 2 sali de intruniri (capacitate 40 fiecare), volei pe plaja, tenis de masa, gimnastica aerobica, sporturi nautice, tenis de camp, polo, tir, baschet, biliard, badminton, mini fotbal, shopping center (bijuterii, rent a car, fotograf, boutique, magazin de suveniruri).

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness

Locatie