Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA RENAISSANCE BEACH RESORT & SPA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,2/10 Booking.com *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cinele festive nu sunt incluse in pretul din sistem. In cazul rezervarii, cinele vor fi adaugate manual in rezervare: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 37 euro/pers, Copil 0-11.99: gratuit. Cina de Revelion pentru copii se va desfasura intr-o sala separata de cea a adultilor! *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Hotelul Paloma Renaissance a fost renovat in vara anului 2015 si este situat pe plaja privata din Beldibi-Kemer, la 40 km de aeroportul din Antalya, la 18 km de centrul orasului Kemer.Site web
http://www.palomahotels.com/en/hotels/paloma-renaissance-antalya

Spa & Wellness
Pentru relaxare clientii pot utiliza centrul Spa, salonul de frumusete, tratamente pentru piele si corp, ingrijire pentru fata, masaje, hidro-terapii si tratamente speciale.

Drinks & Food
Clientii pot servi mancaruri locale si internationale la restaurantul principal, restaurantele a-la-carte (cu specific aegean/pescaresc, turcesc/kebab, oriental, steakhouse, mexican) si pot servi bauturi racoritoare la barurile hotelului. Pentru restaurantele a-la-carte este necesara rezervarea cu 24h inainte.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului se pot bucura de volei p eplaja, baschet, tenis, tenis de masa, mini-fotbal, mini golf, aerobic, step, gimnastica in apa, stretching, boccia, darts, biliard. De asemnea hotelul ofera animatie, muzica live, spectacole, discoteca.

Localizare
Hotelul Paloma Renaissance a fost renovat in vara anului 2015 si este situat pe plaja privata din Beldibi-Kemer, la 40 km de aeroportul din Antalya, la 18 km de centrul orasului Kemer.