Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZ HOTELS SUI RESORT

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.ozhotels.com.tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Okurcalar, la 30km de Alanya si la 90km from Antalya airport.

Cazare: Hotelul are un numar total de 307 camere: 280 camere standard (25mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), 27 camere Family (45mp, doua dormitoare, o baie, max.3+1pax). Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, linie telefonica directa, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif, TV prin satelit, parchet lamianat, balcon, conexiune internet WI-FI.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare, restaurant Turkish A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, bar la plaja cu gustari si bauturi intre orele 10.00 – 17.00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile din import, vinurile speciale, sucurile naturale de fructe, toate bauturile imbuteliate, room service, restairantul Italian A’la Carte cu rezervare in avans.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish si Italian, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitter, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata cu pietris la 500m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Exista shuttle gratuit catre plaja.

Sport si divertisment: Piscine de exterior si interior pentru adulti si copii, Aqua Park, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei, volei pe plaja, gimnastica. Contra cost: centrul SPA, sporturile nautice, masaj, biliard si jocuri pe computer.

Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani cu diverse programe in timpul zilei si seara.