Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NERGOS GARDEN HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Perfect pentru familiile cu copii, hotelul pe plajă se află într-o zonă liniștită, la cam 1.5 km de centrul turistic al localității Colakli. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 50 de km.

Facilitati camere:

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările de bază ale majorității camerelor. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Un telefon cu apelare directă și canale prin satelit oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Facilitati hotel:

În anul 2018 acest hotel a fost modernizat. Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 102 camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O sală de jocuri, asistență medicală și un serviciu de spălătorie le stă la dispoziție clienților. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.