Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MILLENNIUM PALACE HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Perfect pentru familiile cu copii,hotelul pe plajă se află la aproximativ 750 de m de centrul Kemerului. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 35 de km.

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil.


Hotelul oferă 160 de camere pe 4 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (contra cost) în spațiile comune. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).