Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 70 km de aeroportul orasului Antalya, la 17 km de orasul Kemer, in apropierea statiunii Tekirova, la malul marii.

Facilitati camere: Construit in anul 1995, cu o suprafata totala de 100.000 m2, hotelul este alcatuit din 30 de vile cu 3 si 4 nivele:
207 standard room (4 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 36 m2);
113 deluxe room cu o camera (baie si dus, halat, papuci, turn down service, set de ceai, max 2+1 pers, 38 m2);
119 superior deluxe room cu o camera (dus, halat, papuci, turn down service, set de ceai, max 2+2 pers, 38 m2);
6 corner suite cu o camera (baie si dus, halat, max 3+2 pers, 44 m2);
36 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max 3+2 pers, 44 m2);
45 superior family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, dus, halat, max. 3+2 pers, 44 m2);
19 duplex room cu 2 nivele (pe fiecare nivel: dormitor, dus, max. 3+2 pers, 50 m2);
4 Premium suite cu 3 camere (living cu bucatarie americana, camin, 2 dormitoare cu usa, 2 bai (una cu jacuzzi), max 4+2 pers,180 m2);
1 Premium Honeymoon suite cu 2 camere (living cu bucatarie americana, camin, dormitor cu usa, 2 bai cu jacuzzi, dresing, max 2 pers,180 m2);
1 Presidential suite cu 3 camere (living, camin, bucatarie, 2 dormitoare cu usa, 2 bai cu jacuzzi, max 4+2 pers, 320 m2).

Pentru oaspetii cazati in camerele Premium Suite, Premium Honeymoon suite, Presidential suite se ofera servicii Marti Superior (Chek-in si Chek-out la receptie separata, in ziua sosirii - fructe si flori in camera, bauturi racoritoare, bere, apa la mini-barul care se suplimenteaza zilnic, ceainic electric, set de ceai, Turn Down service, halat si papuci, produse de baie, transfer aeroport-hotel-aeroport in functie de data sosirii si a plecarii (cu rezervare).

Facilitati hotel: Satul de vacanță întâmpină oaspeții într-un hol cu ​​recepție 24 de ore și servicii de check-out, facilitati de schimb valutar și un stand de ziare. Alte facilități includ un salon de coafură, sală de jocuri, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, bar, discoteca si restaurant. Oaspeții pot profita de asemenea de acces la internet wireless, un serviciu de spălătorie (se aplică taxe), un parc auto, precum și un serviciu de închiriere de biciclete (se aplică taxe).
Hotelul are o piscină interioară, o piscină în aer liber și un centru de fitness / sală de gimnastică.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie