Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA PHASELIS PRINCESS

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Larissa Phaselis Princess Resort 5* este amplasat pe malul marii, la 6 km de orasul antic Phaselis si la 78 de km de aeroportul din Antalya.

Hotelul Larissa Phaselis Princess Resort 5* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, lift, bar, meniu, masă pentru copii, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service, seif, magazine, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, minimarket propriu, birou de turism, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, zonă de joacă, canale TV pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, divertisment de seară, teren de tenis, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, darts, zonă de plajă privată, club de noapte/DJ, animatori, club pentru copii, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, windsurfing, spa și centru de wellness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, WiFi gratuit in spatii publice, parcare gratuita fara rezervare.

Cele 385 de camere decorate elegant sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, mini baruri, fierbatoare electrice, balcoane cu vedere la mare sau la gradina, bai cu cada sau dus, toalete, uscatoare de par.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii

Locatie