Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA BELDIBI HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Larissa Kemer este situat la 41 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Kemer, în localitatea Beldibi, la 150 m de plaja proprie. A fost construit în anul 2004, are suprafata totala de 11 000 mp. Hotel Larissa Beldibi dispune de 2 corpuri de 4 etaje: 165 standard room (max. 2+1 pers., 24-30 mp); 24 suite cu o camera (max. 3+1 pers., 35 mp). O varianta de vacanta economica într-un loc linistit din Beldibi. Camere curate si confortabile. Camera: dus uscator de par aer conditionat individual televizor telefon seif (la receptie, contra cost) balcon pardoseala - gresie în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna piscina teren de joaca mini-club (4-12 ani) Dotari si servicii: restaurant 2 baruri piscina exterioara 2 tobogane de apa cabinet medical schimb valutar parcare auto Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca sauna sala fitness aerobic tenis de masa darts program de animate discoteca Contra cost: masaj sporturi acvatice pe plaja biliard Plaja: proprie, pietris. Nu este bar la plaja. Umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Larissa Kemer este situat la 41 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Kemer, în localitatea Beldibi, la 150 m de plaja proprie