Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA AKMAN PARK HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 8 km de orasul Kemer, in statiunea Camyuva, chiar pe malul marii.
Construit in anul 1995, are o suprafata totala de 10.000 m2, iar ultima renovare a fost in anul 2008.

Facilitati camere: Hotelul este alcatuit din 11 cladiri cu 3 nivele: 142 standard room (max. 2+1 pers., 22 m2). Camerele de la Larissa sunt decorate cu gust, pentru a crea un decor cald. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV şi un minifrigider. Fiecare cameră are un balcon privat.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte (contra cost), bar, piscina in aer liber, tobogan de apa, doctor la cerere, disco, biliard (cu plata), baie turceasca, sauna, ping pong, volei pe plaja, aerobic, darts.

Contra cost:
masaj, peeling, sporturi de apa cu motor, spalatorie, magazine, cursuri de diving, bauturile servite dupa ora 22:00, inghetata, cafea turceasca, sucurile naturale, bauturile de import

Pentru copii:
Piscina pentru copii, Tobogan de apa pentru copii, Loc de joaca pentru copii, Mini-club (3-12 ani)

Plaja:
proprie, nisip - pietris, ponton. Umbrele, sezlonguri - gratuit. Piscina: umbrele, paturi si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.

Facilitati

Piscină
Loc de joaca pentru copii

Locatie