Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAKE & RIVER SIDE HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

7,7/10 Bine Booking.com Hotelul Lake & River Side este construit pe o suprafata de 25.000m2 si este situat la 65km de aeroportul din Antalya, 5km de Manavgat si 7km de Side.Drinks & Food
Mancarurile locale si internationale pot fi servite in cadrul restaurantului principal sau in cadrul restaurantelor a-la-carte cu specific italian, mexican si otoman. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului (lobby, plaja, piscina, disco,bistro).

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului pot face gimnastica, pot merge la centrul fitness sau pot opta pentru tenis de masa, aerobic, step, waterball, dart, boccia, volei pe plaja. De asemnea contra cost pot incerca sporturile acvatice - jet ski, banana, parasailing, surfing (cu licenta), cursuri de scufundari, biliard si play station.

Localizare
Hotelul Lake & River Side este construit pe o suprafata de 25.000m2 si este situat la 65km de aeroportul din Antalya, 5km de Manavgat si 7km de Side.

Site web
http://lakeriversidehotel.com/de/index.html