Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KONAKLI NERGIS HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la doar 150 de metri de malul mării, Konakli Nergis are o piscină în aer liber și o zonă de plajă privată. Hotelul oferă camere cu aer condiţionat, TV cu canale prin satelit şi balcon.

Camerele de la Hotelul Konakli Nergis Butik sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și un minibar. Acestea au, de asemenea, o zonă de relaxare cu canapea. Baia privată include un uscător de păr.

În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun. Restaurantele à la carte şi tip bufet ale hotelului oferă preparate locale și internaționale. Oaspeţii pot savura băuturi răcoritoare la bar.

Piscina și zona de plajă cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite este ideală pentru relaxare. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice.

Hotelul Konakli Nergis Butik este la doar 500 de metri de centrul orașului Konakli şi la 12 km de centrul oraşului Alanya. Aeroportul din Antalya se află la 120 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.