Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KILIKYA RESORT CAMYUVA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel: situat la 65 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de orasul Kemer, in localitatea Camyuva, pe malul marii. Construit in anul 1992, suprafata totala 21 500 m2, ultima renovare - anul 2007. Hotelul este compus din cladirea cu 7 nivele Main Building si cladirea cu 3 nivele Garden Side Main building: 149 standard room (1 camera pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 23-27 m2); 7 apartamente cu 3 camere suite (toate cu vedere la mare, hol, 2 dormitoare cu use, in una este jacuzzi, 2 bai: una cu dus, alta cada si dus, 2 televizoare, max., 3+2 pers., 66 m2). Garden Side: 70 standard garden (1 camera pentru persoane cu dezabilitati, max. 2+1 pers., 22 m2). Hotelul Kilikya Resort Camyuva este situat in regiunea Camyuya, chiar pe malul marii, la 8 km distanta de Kemer si 65 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de un total de 228 camere, 149 camere standard (25m²; 2+1pers) in cladirea principala, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 70 camere standard (22m²; 2+1pers), in cladirea Garden, 7 suite (65m²; max.4pax). Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, dus si uscator de par,sistem de aer conditionat, telefon direct, caseta seif (contra-cost), mini bar, mocheta, TV prin satelit, si balcon.

Facilitati hotel:


All inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri, ceai, cafea, bauturi alcoolice si non-alcoolice, mini-bar alimentat zilnic cu apa. Nu sunt incluse in all inclusive: toate bauturile din import, sucurile naturale de fructe, bauturile imbuteliate, room-service-ul.

Restaurant principal pentru bufet deschis, doua restaurante A ‘la Carte- specific italian si pescaresc, lobby bar, baruri la piscina, pe plaja, Disco bar. Contra cost: serviciul medical, baby sitting, spalatoria, uscatoria, coaforul, centrul comercial, rent a car, internet cafe-ul si jocurile pe calculator. PLAJA: Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele, sezlongurile si umbrelele de soare gratuite, prosoapele de plaja sunt contra-cost. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri tenis, tenis de masa, mini-fotbal, volei pe plaja fara plata. Contra cost: sporturile nautice, nocturna pentru terenul de tenis, echipamente, masaj, salonul de infrumusetare si biliard sunt contra-cost. Programe de divertisment pe toata durata zilei si seara, mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04- 12 ani. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Acces wifi contra cost.