Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KILIKYA PALACE GOYNUK

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Kilikya Palace este situat in regiunea Goynuk, la 9 km de Kemer si 46 km de aeroportul din Antalya.

Cazare
Hotelul dispune de un total de 272 camere dintre care 237 camere standard (33m²; 2+1pers), 8 camere Suite ( 45 m²; max.5pers), 4 camere family ( 62m²; max 4pers). Toate camerele sunt dotate cu balcon si vedere la mare, baie privata cu cada si uscator de par, sistem aer conditionat, telefon direct, mocheta, seif (contra cost), mini-bar, satelit TV si canale de muzica.

Facilitati
Restaurant principal cu bufet deschis, restaurant A’ la Carte, Lobby Bar, bar la piscina, snack bar pe plaja, club de noapte. Cu plata: serviciu medical, baby sitting, coafor, spalatorie, uscatorie, rent a car, internet café, jocuri pe calculator.

Plaja
Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele; sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite, prosoapele de plaja - contra cost.

Sport si divertisment
Piscine interioare si exterioare, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turcesca, Jacuzzi, terenuri tenis, tenis de masa, baschet, mini - fotbal, darts, sporturi de apa nemotorizate fara plata. Sporturi nautice, scoala scufundari, masaj, salon de infrumusetare, nocturna teren tenis, echipament si lectii de tenis, billiard contra cost. Se organizeaza programe de animatie, competitii in timpul zilei, spectacole seara. Mini-club pentru copii intre 04-12 ani.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie