Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELYA FULYA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7.8 Booking.com Hotelul este situat la o distanta de 55km de Aeroportul din Antalya, la 5 km de Side si dispune de o suprafata de 240 000 m2 oferind in acelasi timp o plaja privata lunga de 500m.Spa & Wellness
In cadrul centrului SPA al hotelului Kamelya Fulya, oaspetii se vor bucura de un spatiu de 1350m2 unde pot opta pentru o varietate de tratamente pentru piele si corp, camere de masaj, sauna, bai turcesti, piscina interioara, jacuzzi, zona de relaxare si o sala de fitness.

Drinks & Food
Complexul ofera 3 restaurante principale pentru fiecare hotel in parte cat si 5 restaurante a-la-carte cu specific pescaresc, turcesc, italian, chinezesc si mexican (oaspetii au dreptul la o vizita in oricare dintre restaurantele a-la-carte in decurs de 6 zile). Pentru a savura bauturi alcoolice si non-alcoolice, oaspetii pot opta pentru oricare dintre numeroasele baruri ale complexului.

Sport & Divertisment
Oaspetii pot face sport si se pot distra optand pentru polo, gimnastica in apa, tir cu arcul, volei pe plaja, tenis de masa, gimnastica in gradina, step-aerobic, dart, boccia, fitness, animatie pe timp de seara, spectacole nocturne, karaoke, muzica live, mini-golf, teren de tenis/fotbal/baschet, aerobic, biliard, bowling, sporturi acvatice.

Site web
http://kamelyacollection.com/hotels/fulya-hotel/genel-bilgi

Localizare
Hotelul este situat la o distanta de 55km de Aeroportul din Antalya, la 5 km de Side si dispune de o suprafata de 240 000 m2 oferind in acelasi timp o plaja privata lunga de 500m.