Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INOVA BEACH HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Inova Beach este localizat pe plaja, in regiunea Konakli, la 13 km distanta de Alanya si la 130 km de Antalya. Hotelul a fost construit in anul 1994 si renovat in anul 2010. Se intinde pe o suprafata de 12000 mp.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 155 camere , dintre care 137 sunt camere standard .

Standard room-sunt dotate cu baie cu dus/cada,uscator de par,gresie, balcon, tv, telefon, seif(contra cost), minibar(gol);curatenie in camera se face zilnic, prosoapele se schimba la 2 zile si lenjeria la 3 zile.


Facilitati hotel:

Restaurant principal, 4 baruri, bufet pentru copii,toate bauturile alcoolice si nonalcoolice intre orele 10.00-23.00 ; bauturi soft sunt servite la barul de pe plaja.

Cu plata :seif, internet, telefon/fax, curatatorie/spalatorie, magazine, baby sitter,cocktailuri alcoolice si nonalcoolice,toate bauturile alcoolice si nonalcoolice intre orele 23.00-10.00, bauturile din discoteca, bauturile de import, fresh-urile, coafor.


Plaja:

Plaja este cu nisip si pietris .Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite la plaja si piscina ; prosoapele sunt cu plata (nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la plaja). Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii cu tobogane.


Sporturi si activitati:

Cu plata :masaj, doctor, servicii curatatorie&spalatorie, sporturi motorizate.

Fara plata :miniclub(4-12 ani), baie turceasca,tenis de masa,volei pe plaja,animatie, loc de joaca pentru copii.