Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA SERENITY RESORT

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotel Gloria Serenity Resort situat pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 7 km de Belek.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurante a la carte (asiatic, frantuzesc, italienesc, fructe de mare), baruri, piscina interioara (cu incalzire), piscina exterioara, aquapark, animatie, cinema, mini club pentru copii (4-12 ani), fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis cu nocturna, room service, internet wireless in zonele publice, sala de conferinte, sala de jocuri, biliard, bowling, inchiriere de masini, coafor, doctor, magazine.

Hotelul are plaja de nisip, cu o lungime de 500 m. Hotelul este despartit de plaja printr-un rau (Acisu River), accesul la plaja facandu-se pe un pod. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Facilitati camere
Telefon, TV LCD, minibar, seif, aer conditionat, baie cu dus sau jacuzzi, uscator de par, balcon sau terasa, internet wireless.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie