Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANTASIA DELUXE KEMER

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Fantasia se afla in Camyuva, la 10km distanta de Kemer si la 75km distanta fata de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere
Toate camerele dispun de balcon, terasa sau balcon in stil frantuzesc. Camerele au vedere spre mare, spre gradina sau spre munte, dispun de baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, telefon cu linie directa, minibar, seif, mocheta, satelit TV si radio.

Cazare
Fantasia Hotel De Luxe Kemer, pentru a satisface confortul lor și așteptările de calitate la cel mai înalt nivel, cu 261 camere standard, 28 apartamente de familie, 51 junior suite, 12 apartamente de lux si 1 apartamente prezidențiale, toate 353 camere sunt exclusiv proiectate.

Standard room:29 m2 or 36 m2, acest tip de camera are o baie , iar unele dintre ele au canapea și în plus față de un dormitor care are o opțiune fie două paturi twin sau un pat francez . Există 261 camere standard total .
Family Suite :sunt formate din 2 camere cu doua paturi twin într-o cameră și pat francez într-un alt dormitor . 56 m2 și există o baie în acest tip de cameră . Camerele sunt separate de ușă . Există 28 de astfel de camere.
Junior Suite : 45,5 m2 . 27 de camere junior suite au dormitor fie cu două paturi twin sau un pat franțuzesc și o baie și o cameră de zi cu ședința de grup și o canapea extensibilă. Nu există nici o ușă între camere , în acest caz .Cele 24 de camere Junior Suite au 2 dormitoare . Camerele sunt conectate prin ușă . În Junior Suite există o toaletă într- unul dintre dormitoare si o baie cu baie într- alta .Se livreaza un coș cu fructe este livrat în cameră, la sosirea oaspeților .
De Luxe Suite : Există 12 camere . Există dormitor cu o baie ( WC + baie ) si o camera de zi mare , cu un grup de relaxare și suplimentare WC în ea . Există o ușă între dormitor și camera de zi . Suită Deluxe Camera are o suprafață de 82,5 m2 .

Activitati gratuite
Mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare, bere), seif, carucior, internet café, serviciu prosop pe plaja, piscina interioara, terenuri de tenis, mingi de tenis și rachete, tenis de masă, saună, baie turcească, centru de fitness, windsurfing (cu certificat), canoe, volei pe plajă, mini club, club de tineret, tobogane cu apă, spectacole de animatie, discoteca, scaun copil la restaurante, umbrelă de plajă, șezlong, saltea, prosop de plajă (primit prin card).

Activitati cu plata
Bauturile premium, room service, telefon, fax, internet Wi-Fi, cursuri de tenis, iluminare instanță, jocuri video, servicii de spalatorie, curatatorie, baby sitting, bowling, biliard, sporturi nautice motorizate (banana, parasailing, schi nautic, jet ski, catamaran), club si cursuri (PADI, CMAS, Barracuda, scafandru și certificatelor de instructor), cursuri de surf, medic și servicii, masaj, coafor, salon de frumusete, organizații speciale de partid, transfer VIP, luna de miere de aur scufundări.

Activitati
Restaurant principal, bar si restaurant, cu specialitati marine "Dolphin", bar pe terasa, restaurant cu specific italian "LA Piazzetta", magazine, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, sala de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, miniclub, topogane.

Plaja
Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele. Prosoapele, sezlongurile si umbrelele de plaja sunt gratuite.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie