Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSEE GARDEN HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex de apartamente se află la doar 800 m de cea mai apropiată plajă (serviciu de transfer de la hotel) și de centrul orașului plin de viață. Nenumărate locuri de cumpărături, restaurante, baruri și link-uri către rețeaua de transport public sunt situate în imediata apropiere a hotelului (aproximativ 100 m distanță). Cele mai apropiate centre comerciale sunt situate la 2,5 km de hotel.

Construit în 1998 lângă un drum principal, acest hotel cuprinde o clădire principală 2 etaj și un bloc anexat de 4 etaje, cu un total de 76 de apartamente. Există un hol cu ​​o recepție de 24 de ore, seif, schimb valutar și ascensoare. Printre facilități sunt incluse: supermarket, un bar, o sală TV și un restaurant cu aer condiționat, restaurant à la carte cu scaune pentru copii. Mai mult, există un serviciu de spălătorie, asistență medicală, un club pentru copii intre 4 si 11 ani (deschis de 4 ori pe săptămână în timpul sezonului de vârf) și un loc de joacă. Hotelul are, de asemenea, o considerabilă grădină de 5200 mp.

Apartamentele atractive sunt dotate cu aer, au living si un dormitor separat, o baie cu dus, un uscător de păr, o linie telefonică directă, TV satelit / cablu, o bucătărie, un frigider. Camerele sunt curățate de personalul hotelului la plecare oaspeților.

O piscină cu sectiune pentru copii, snack bar, șezlonguri și umbrele de soare se găsesc în gradina complexul. În plus, există o sauna și servicii de masaj care poate fi folosite contra cost.

Facilitati

Piscină
Loc de joaca pentru copii

Locatie