Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIZALYA PALM GARDEN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Dizalya Palm Garden este nou construit si deschis in aprilie 2013 si ofera turistilor sai o arhitectura moderna si este o locatie exclusivista pentru o vacanta placuta.Hotelul Dizalya Palm Garden se intinde pe o suprafata de 12.000 m2, are un total de 250 de camere si 782 paturi. Include o zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele gratuite, aflată la numai 200 de metri.
Centrul orăşelului Alanya se află la 12 km de hotel. Aeroportul din Antalya este la 120 km. Hotelul Dizalya Palm Garden este situat la 2 km de Konakli.

Facilitati hotel
In arealul sau se gaseste un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, bar interior, bar la piscina si pe plaja, patiserie. Pentru relaxare sunt ideale piscinele, una in interior si alta in aer liber. Hotelul dispune de asemenea, si de locatii speciale pentru copii: piscina, aquapark, miniclub (4-12 ani) si loc de joaca.

Alte facilitati: volei de plaja, aerobic, watergames, tenis de masa, teren de tenis, centru fitness, sauna, masaj, coafor.Hotelul include o zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele gratuite, aflată la numai 200 de metri.Hotelul oferă o saună, o baie turcească, un centru de fitness şi un teren de tenis. Personalul de divertisment organizează activităţi şi jocuri în timpul zilei.

Facilitati camere
Amenajate modern în nuanţe de maro şi turcoaz, camerele hotelului Dizalya Palm Garden sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Toate au baie privată cu duş sau cadă. Unele camere oferă şi vedere la mare.

Facilitati restaurant
Restaurantul principal serveşte micul dejun, prânzul şi cina în stil bufet. Hotelul include 2 restaurante à la carte şi 4 baruri. După amiaza, este disponibil un serviciu de ceai din partea casei.

Facilitati

Piscină
Loc de joaca pentru copii
AQUAPARK

Locatie