Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARETTA BEACH HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Caretta Beach este situat pe malul marii, la 112 km de Aeroportul Antalya, la 12 km de Alanya, la 1 km de localitatea Konakli. A fost construit in anul 1993, cu o suprafata totala de 12 000 mp, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2010.

Club Hotel Caretta Beach**** dispune de 186 de camere, dintre care 176 de camere standard si 10 camere suite. Toate camerele au in dotare: baie proprie, uscator de par, TV, telefon, mini bar si aer conditionat.

Hotelul se bucura de o amplasare privilegiata, fiind construit pe plaja. Acesta vine in intampinarea oaspetilor cu o serie de facilitati, cum ar fi un restaurant principal, 2 baruri, 2 piscine exterioare, 2 tobogane acvatice, medic la solicitare, coafor, lant de magazine si spalatorie. Turistii se pot relaxa in baia turceasca unde accesul este gratuit sau in sala de fitness sau pot practica sporturi precum volei pe plaja, tenis de masa si biliard. Serviciul de internet wireless este contra cost si poate fi accesat in lobby-ul hotelului. Hotelul detine o zona de plaja privata unde oaspetii beneficiaza de sezlonguri si umbrele de soare gratuite

Facilitati

Piscină
Centru Fitness

Locatie