Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


LOCALIZARE

Blue Waters Club este localizat pe malul Marii Mediterane, la 5 km de orasul antic Side. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 65 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 500 m. 4 piscine dintre care una interioara, cu spatiu separat pentru copii; piscina cu tobogane.
Club pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Welless: bai turcesti, sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica, bai cu aburi, sala de fitness.
Activitati sportive si de recreere: terenuri de volei, terenuri de tenis, pista de alergare, tir cu arcul, minigolf, sporturi acvatice.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, acivitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Kuyu Restaurant (specific turcesc), Heuriger Restaurant (specific austriac), Fish Restaurant
Baruri: Blue Beach Bar, Pool Bar, Agora Bar, Akdeniz Bar, Steg Bar, Blue Disco

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, minibar, seif, telefon.

CLUB ROOMS
CLUB STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate. Capacitate 3 persoane.
CLUB FAMILY ROOM (31 m2) - un pat frantuzesc si doua paturi supraetajate (90 x 190 cm). Capacitate 4 persoane.
CLUB FAMILY SUITE (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; hol cu zona de relaxare. Capacitate 4 persoane.
CLUB FAMILY DELUXE SUITE (74 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; lounge cu zona de relaxare. Capacitate 5 persoane.

HOTEL ROOMS
HOTEL SUPERIOR STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate. Capacitate 3 persoane.
HOTEL SUPERIOR FAMILY ROOM (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; doua bai. Capacitate 4 persoane.
HOTEL DELUXE FAMILY ROOM (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; zona de relaxare; doua bai, dintre care una cu cada. Capacitate 5 persoane.
JUNIOR SUITE (55 m2) - dormitor si lounge cu zona de relaxare; baie cu jacuzzi si dus. Capacitate 3 persoane.
HOTEL STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate; baie cu cada. Capacitate 3 persoane.
HOTEL FAMILY ROOM (43 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; baie cu cada. Capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.