Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 30 km de aeroport si la 35 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de statiunea Kadriye, la 2 km de proprie plaja.

Facilitati camere: Construit in anul 2005, suprafata totala de 12 000 mp, hotelul este compus din 7 cladiri cu 3 nivele: 160 standard room (max. 3 pers., 29 mp). Camerele sunt proiectate cu bun gust pentru a oferi un mediu liniștit, iar personalul este dispus pentru a se potrivi toate nevoile clienților.

Facilitati hotel: Unitatea cu aer condiționat cuprinde 42 de camere și oferă un hol cu recepție 24 de ore și serviciu de check-out, facilitati de schimb valutar, o sală de jocuri, un lounge cu TV și un loc de joacă pentru copii. În plus, proprietatea oferă un restaurant, o discotecă, o cafenea și un bar. Oaspeții au acces la Internet WLAN și cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculul lor în parcul auto. Pentru o taxă oaspeții pot profita de serviciul de spălătorie.

Facilitati

Aer condiționat
Loc de joaca pentru copii
Parcare

Locatie