Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Barut B Suites 4* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la numai 8 km de orasul antic Side si 9 km de Ruinele Templului lui Apollo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 50 km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 5 minute de mers pe jos. Piscina exterioara, piscina pentru copii.
Club pentru Copii: doua cluburi pentru copii, Bary Star (0 - 3 ani) si Mini Club (4 - 12 ani). Personal specializat si dotari corespunzatoare. Loc de joaca exterior si interior, sala de film.
Spa: masaj, tratamente faciale si corporale
Activitati sportive: sala de fitness, cursuri de aerobic si step aerobic. Teren de tenis, mese de biliard.
Divertisment: spectacole live si evenimente
Sala de conferinte dotata corespunzator
Alte servicii: parcare privata (gratuit), salon de coafura si frizerie, supermarket, servicii medicale

RESTAURANT

Restaurante: Palmiye Restaurant, Terrace & Grill Restaurant, Beach Club
Baruri: Lime Bar, Coffee Shop, Ice Cream And Vitamin Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon mobilat, A.C., televizor, WiFi, minibar, seif, telefon, ceai si cafea si baie dotata cu uscator de par si prosoape pentru plaja/piscina.
JUNIOR SUITE (40 m2) - un pat dublu/doua paturi single, canapea modulara. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 3 persoane.
SUITE (45 m2) - dormitor cu un pat dublu/doua paturi single, living cu 2 canapele modulare. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 4 persoane.
GRAND SUITE (53 m2) - dormitor cu un pat dublu, alt dormitor cu un pat single si un pat suraetajat, living cu canapea modulara. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 6 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie