Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Baia Lara este situat in statiunea Lara, la o distanta de 17 km fata de Antalya si 15 km de aeroport, este decorat in stil minimalism oferind servicii de cea mai inalta calitate.Plaja
Plaja are 160 m, este privata si cu nisip fin. Hotelul are si un ponton de 520 mp. Sezlongurile, umbrelutele si prosoapele de plaja sunt fara plata.

Facilitati pentru copii
Mini-club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, piscina pentru copii de 100 mp, scaune pentru restaurant, patut la cerere, babysitting (extra) si un aqua-park cu 3 tobogane.

Piscina
Piscine exterioare (principala - 2000 mp, de relaxare - 900 mp, piscina cu 3 tobogane - 300 mp) piscina interioara incalzita - 175 mp.

Sport si agrement
Hotelul ofera trei terenuri tenis, teren de basket si teren de fotbal, teren de volei pe plaja, polo pe apa, aerobic, step, ping pong, darts, sporturi de apa care nu necesita carburanti. Sporturile de apa care necesita carburanti, nocturna, bowling, biliard, jocurile electronice, masajul, tratamentele, centrul SPA sunt cu plata. Hotelul dispune de echipa pentru animatie si discoteca.

Facilitati hotel
Restaurant principal interior si exterior de 1500 mp (capacitate 1000 persoane), 4 restaurante A`La Carte (pescaresc, italian, turcesc, mexican (cu plata si rezervare), precum si 5 baruri care servesc gustari pe timpul zilei. Alte facilitati:, discoteca, sala de conferinte, magazine, asistenta medicala, telefon / fax, spalatorie si curatatorie, room service, coafor, internet cafe, centru de imfrumusetare si SPA - activitati cu plata. Parcare si wireless internet in zona receptiei gratis, fitness, hamam, sauna si jacuzzi.

Facilitati camere
Camerele standard au 28 - 40 mp, mocheta, baie privata cu dus sau cada, cu uscator de par, telefon, seif (gratuit), minibar reumplut zilnic cu apa, racoritoare si bere (gratuit), TV LCD cu satelit, balcon sau terasa. Suitele au 45 mp si dispun de 1 dormitor si 1 living. Camerele pentru persoane cu dizabilitati au 35 mp si sunt localizate la parter si sunt amenajate dupa ultimele standarde ISO. Camerele family au 45 mp si sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi. Conectare la internet in camere (cu plata).

Localizare
Hotelul Baia Lara este situat in statiunea Lara, la o distanta de 17 km fata de Antalya si 15 km de aeroport, este decorat in stil minimalism oferind servicii de cea mai inalta calitate. Hotelul a fost votat in primele 10 Hoteluri de Relaxare si Spa la Tripadvisors’ Travelers’Choice 2010.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi
AQUAPARK

Locatie