Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aydinbey Queens Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Distreaza-te in unul dintre cele mai noi hoteluri din zona Belek, profitand de serviciile all inclusive ale unui resort care iti va oferi tot ce ai nevoie pentru o vacanta reusita atat in familie cat si in cuplu.

Puncte forte:
- Hotel nou deschis a iunie 2019 ;
- Proximitate fata de aeroport dar si fata de Parcul Tematic Land of Legends;
- Design modern al camerelor ;
- Cele 5 piscine din care una interioara;

Localizare:
la 1950 m de plaja proprie cu nisip (ofera serviciu de transfer gratuit), la 24 km de aeroportul Antalya, si 7 km de centrul statiunii Belek.

Facilitati hotel:
un restaurant principal, 2 restaurante a la carte deschise pentru cina, gozleme si 5 baruri unde oaspetii pot savura diverse bauturi racoritoare si cocktail-uri, 5 piscine dintre care una este interioara si una cu topogane, sala de fitness, un centru Spa (sauna, baie turceasca, servicii de masaj, terapii, tratamente faciale/corporale - unele servicii sunt contra cost)

Tipuri de camere si dotari:
- Standard a suprafata 26 mp, pat matrimonial, balcon, aer conditionat, parchet, seif, minibar, set pentru ceai si cafea, uscator de par, oglinda machiaj, baie cu dus, TV satelit, sistem anti-incendiu;
- Family a suprafata 52 mp, pat matrimonial, balcon, aer conditionat, parchet, seif, minibar, set pentru ceai si cafea, uscator de par, oglinda machiaj, baie cu dus, TV satelit, sistem anti-incendiu;

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Pentru copii:
hotelul ofera piscina, mini club (4-12 ani), mini disco, camera cu jocuri electronice si servicii de babysitting (contra cost).

Activitati incluse:
diverse programe de animatie in timpul zilei si seara, sauna, baie turceasca, sala fitness, gimnastica in apa, volei pe plaja, aquapark, aerobic, step, tenis de masa, darts, boccia, muzica live, disco;

Tips/ recomandari:
Bucura-te de plaja cu nisip, racorindu-te intre-timp la snack-barul de aici. Hotel recomandat celor cu un buget mai redus care doresc o vacanta in Belek.