Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat în centrul orașului Kemer, la aproximativ 100 m de plaja, iar distanța până la aeroport este de aproximativ 55 km.

Camere: În hotelul nostru, puteți găsi 111 camere duble si 60 de camere pentru familii (compus dintr-o cameră), cu o capacitate totala de 171 de camere si 342 paturi. Hotelul nostru este format din două clădiri separate,ambele cu patru etaje și un lift. Toate camerele au uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer condiționat, minibar, seif și balcon. Camerele Standart au dus / WC, camere de familie cadă mic / WC.

Servicii hotel: Restaurant (scaune 320), bar la piscină, terasă Bar, Patisserie (İstanbul Cafe), terasă la soare, piscina (300m2), piscina pentru copii (8m2), camera de seminar (de relaxare 80), plajă, umbrele de soare, sezlonguri, saltea,Baie turcească, saună, masaj, de piață, coafor, de tip boutique, internet wireless, locuri de joacă, sală de jocuri pentru copii, Doktor, TV-și colț de lectură, generatorul.

Activități: Tenis de masă, Biliard, darts, șah, Animatie, Sala de fitness, volei pe plajă, sporturi acvatice.

Servicii gratuite: Darts Tenis de masă Sală de fitness: 10:00 - 19:00 șezlonguri, umbrele de soare și saltea pe plaja Șah internet wireless
Servicii contra cost: toate băuturile importate, toate băuturile după ora 23:00 O'clock. Vitamina Bar, Masaj. : 10:00 - 19:00 baie turcească, saună: 10:00 - 19:00 Telefon, Fax seif (în cameră), prosoape de plajă Minibar Billard Fotbal de masa Ice - Cream fiert Patisserie porumb (İstanbulCafe)

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie