Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMA'S GREEN FUGLA BEACH

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Construit in 1996, renovat in 2015, cu o suprafata totala de 27.568 mp hotelul situat in zona İncekum, la 90 km de aeroportul din Antalya, la 22 km de centrul statiunii Alanya, la 150 m de plaja proprie.

Facilitati hotel: restaurant principal, 3 baruri (lobby bar, bar la piscina, disco bar), 2 piscine exterioare, 2 tobogane, cabinet medical, lant de magazine, spalatorie, 2 sali de conferinte (50-350 pers.), internet (in lobby), baie turceasca, sauna, sala, fitness, aerobic, aqua-aerobic, baschet, teren de tenis cu suprafata dura, inchiriere echipament de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, darts, program de animatie, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), parcare.

Hotelul este situat pe plaja cu nisip si are o piscina exterioara (270 mp, 140 cm adancime), piscina pentru copii (35 mp, cu adancime de 45 cm), piscina exterioara cu 2 tobogane (270 mp, cu adancime de 140 cm)

Facilitati camere: Hotelul dispune de 20 de cladiri cu 3 nivele, compuse din 384 camere standard, cu suprafata de 27mp si grad maxim de acomodare de 2ad+2c.
Dotari: baie cu dus, foen, aer conditionat individual, TV, telefon, mini-bar, seif (contra cost), pardoseala din gresie, balcon.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie