Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,7/10 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor Hotelul Alva Donna Beach Resort Comfort este situat intre Side si teatrul Aspendos, la 10km de centrul orasului Side, la 20km de orasul Manavgat, 63km de centrul orasului Antalya si la 55km de aeroport, pe plaja de nisip. Localizare
Hotelul Alva Donna Beach Resort Comfort este situat intre Side si teatrul Aspendos, la 10km de centrul orasului Side, la 20km de orasul Manavgat, 63km de centrul orasului Antalya si la 55km de aeroport, pe plaja de nisip.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai mancaruri delicioase din bucataria locala si internationala prin intermediul restaurantului principal si a celor 3 restaurante a-la-carte cu specific turcesc, italian si pescaresc. De asemenea bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la oricare dintre cele 8 baruri din cadrul resortului.

Sport si Divertisment
In cadrul resortului clientii pot utiliza terenurile de tenis, pot juca baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, darts, mini-fotbal, tir cu arcul, sporturi de apa motorizate si ne-motorizate, mini-golf. Clientii pot merge la cinema sau pot urmari spectacole organizate de echipa de animatie in amfiteatru.

Spa & Wellness
Oaspetii hotelului se pot relaxa la sauna, la baia turceasca, la centru fitness, camera de aburi, piscina interioara sau optand pentru un masaj.