Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Akra V se află în centrul orașului Antalya, la numai 300 m de coasta Mării Mediterane. Proprietatea oferă camere spațioase cu WiFi gratuit, precum și recepţie cu program nonstop.

Camerele Hoteluui Akra V au mobilier modern din lemn și zonă de relaxare cu TV prin satelit. Toate unitățile de cazare includ minibar și ceainic electric cu facilități de ceai/ cafea. Unele camere oferă balcon mobilat cu vedere la mare.

Oaspeții pot gusta croissante delicioase alături de o ceașcă de cafea sau ceai. Mai mult, puteți savura o gamă de mâncăruri turcești și internaționale la numeroasele localuri din cadrul hotelului. Printre acestea se numără restaurantul principal, un restaurant select, o braserie, un bar la piscină, un bar în hol, un snack bar și o patiserie.

Hotelul Akra oferă oaspeților acces la plajă, precum și acces gratuit la facilitățile puse la dispoziție la numai 100 m, care includ baie turcească, piscină interioară și în aer liber și un centru de fitness.

Hotelul Akra V are parcare privată gratuită și este situat la 15 km de Aeroportul Antalya. Activitățile de agrement din apropiere includ bowling şi sporturi acvatice.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi

Locatie