Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Akka Residence 5* se afla pe malul marii, la 41 km distanta de aeroportul Antalya, la 20 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de Kemer.

Cazare
Akka Residence 5* se intinde pe o suprafata de 7 000 mp si dispune de un total de 7 vile cu 1 si 2 etaje.
Villa Ruby- vilele sunt in numar de 5, au o capacitate de maxim 5 persoane ( 2 adulti+ 3 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 2 copii/ 4 adulti+ 1 copil) si dispun de: gradina privata, piscina cu umbrele si zona de relaxare. Vilele sunt compuse dintr-un living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu paturi twin), baie, bucatarie si au urmatoarele dotari: seif, TV LCD, Wi-fi, blender, canapea, halate de baie, cuptor cu microunde, telefon, sterilizator, DVD player, uscator de par, frigider, aragaz electric, mini bar, semineu. Piscina are marimea de 40 mp.
Villa Saphire- vilele sunt in numar de 2, au o capacitate de maxim 9 persoane (2 adulti+ 3 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 3 copii/ 4 adulti+ 3 copii/ 5 adulti+ 3 copii/ 6 adulti+ 3 copii/ 7 adulti+ 2 copii/ 8 adulti+ 1 copil) si dispun de: gradina privata, piscina cu umbrele, zona de relaxare si jacuzzi. Vilele sunt compuse dintr-un dormitor principal, 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 dormitoare cu paturi twin, baie, bucatarie, camera pentru masaj si sauna si au urmatoarele dotari: seif, TV LCD, Wi-fi, blender, canapea, halate de baie, cuptor cu microunde, telefon, sterilizator, DVD player, uscator de par, frigider, aragaz electric, mini bar, semineu. Piscina are marimea de 43 mp.
*Minibarul din camere este realimentat zilnic, halatele de baie pentru adulti si pentru copii sunt schimbate zilnic, vaza cu flori schimbate zilnic.

Servicii
Ultra all inclusive
Restaurant cu specific mediteranean/ italian/ francez/ turcesc, pescaresc/ international; Healthy life corner; buffet pentru copii; bauturi locale si de import.
*Pentru restaurantele a la carte este nevoie de rezervare facuta in prealabil;
*Room service contra cost, la cerere se pot pregati mancaruri speciale pentru bebelusi

Facilitati
Receptie 24 h, spatii speciale pentru fumatori/ nefumatori,servicii de spalatorie (contra cost), serviciu de transport al bagajelor, sala de cinema cu o capacitate de 67 de locuri, o sala pentru petreceri, 11 sali de conferinta, piscine, gradina.

Plaja si piscine
Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris care se intinde pe o lungime de 285 m cu zona de relaxare, umbrele si sezlonguri. Hotelul dispune de o piscina principala de 2 635 mp, o piscina interioara de 129 mp, piscina pentru copii cu 2 tobogane de 22 mp si piscina interioara pentru copii.

Sporturi si activitati
Au loc activitati de sport si entertainment dimineata, programe pentru copii in functie de varsta, cinema, discoteca, mini club, junior club, sporturi nautice.
Centrul Spa pune de dispozitie:
-fara plata: fitness, hamam, sauna si camera cu aburi, piscina interioara si jacuzii;
-cu plata: servicii Spa si coafor.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie