Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Akka Claros este situat in regiunea Kiris, la 300 m de plaja, la poalele muntilor Beydaglari, la 7 km de orasul Kemer si 60 km distanta de aeroport.

Cazare
Hotelul dispune de un numar de 114 camere, dintre care 90 camere standard, 6 camere duplex, 16 suite si o camera pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu toaleta, baie, telefon in baie, TV satelit, telefon direct, minibar, seif, A / C centralizat, balcon cu vedere la mare sau la munte.

Standard room: Dimensiunea variază între 22 mp și 25 mp și numărul total de camere este de 92 . Acesta este tipul de camera care are o camera cu pat dublu sau tip de pat francez, inclusiv 1 baie / WC. Capacitatea maximă de cazare este de 3 persoane.
Disabled room: Numărul total de camere cu handicap este 1 și are caracteristici de camera standard special pregătita.
Family Room (duplex): Numărul total de camere este de 6, o cameră duplex cu 2 etaje, cu scări (1 cameră cu un pat francez o cameră cu un pat dublu), 1 baie (1 cadă / WC). Mărimea medie a camerei este de 55 m² 60 m². Camerele de familie duplex are o capacitate de cazare de minim 3 maxim 4 persoane.
Family Room Suite: 14 camere Suite, cameră are 1 dormitor (1 Frenchbed o canapea extensibilă) și 1 baie (1 duș baie / WC). Dimensiunea dintre camere cu baie proprie sunt 45 m² - 50 m². Capacitatea de cazare in camere cu baie proprie sunt minim 3 maxim 4 persoane.

Facilitati
Club pentru copii, room service 24 h, piscina exterioara, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, asistenta medicala, spalatorie, curatatorie, parcare privata, centru de fitness, masaj, sauna, baie turceasca, gradina.

Servicii
Restaurant principal, unde se servesc si specialitati turcesti, dar si bucatarie internationala, Snack Bar, Lobby Bar, Pool Bar.

Sporturi
Sporturi la piscina, tenis de masa, programe de animatie pentru copii.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii

Locatie