Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ever Green este o locatie moderna si primitoare, amplasata intr-o zona linistita a statiunii, inconjurat de parcul dendrologic si lacul Amara. Hotel Ever Green reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de relaxare cat si pentru cel de afaceri. Acesta a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai.
Locatia dispune de un numar de 32 camere duble standard, 4 camere duble superioare si doua camere family. Acestea sunt pozitionate la parter si mansarda.

Camerele duble standard: sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV cu ecran plat, Wi-Fi gratuit, telefon.

Camerele duble superior sunt mai spatioase in comparatie cu camerele duble standard. Acestea sunt dotate cu un pat dublu si o canapea extensibila. De asemenea, au aer conditionat, baie cu cabina de dus, halate de baie, usctor de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.

Camerele family sunt pozitionate in mansarda hotelului, au cel mai generos spatiu de cazare din hotel si o priveliste superba spre parcul dendrologic. Camere sunt dotate cu pat matrimonial. Restul dotarilor fiind standard, aer conditionat, baie, halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.
Se pot pune la dispozitia turistilor pat suplimentar pliant destinat copiilor cu varste intre 7 si 13 ani.

Restaurantul hotelului este o locatie moderna, cu o suprafata de 600 mp si capacitate de pana la 300 de oaspeti. Acesta are un decor placut, constructie in mare parte din sticla si priveliste catre lacul Amara si piscina Ever Green. Acesta creeaza o atmosfera eleganta si relaxanta in acelasi timp, fiind locul ideal pentru organizarea de evenimente private sau corporate.

Piscina semiolimpica a carei adancime variaza intre 1.20 si 1.90 metri, este deschisa pe toata durata verii, turistii cazati in Hotel Ever Green au accesul gratuit pe baza bratarii primite la receptie. Dotarile cuprind o zona de plaja, baldachine de lemn, sezlonguri, umbrele, dusuri si un bar in aer liber unde se servesc atat bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice.
Piscina pentru copii este alaturat piscinei semiolimpice, cu adancime de 60 cm, astfel incat copii se pot juca linistiti sub supravegherea parintilor.
Piscina medie este o locatie intima, ferita de ochii curiosilor, ideala pentru petreceri de familie sau pentru o zi linistita de plaja.

Serviciile SPA: Sauna are program de
functionare adaptabil cerintelor clientilor, la fel si
piscina pentru oaspetii cazati.

Apa din piscine nu provine din lac si nu este incalzita.

Sala de conferinta se afla la etajul 1 al hotelului si este perfect pentru a realiza evenimente corporate precum lansari de produse, receptii, ateliere de lucru, prezentari, cocktailuri sau sedintei. Dotarile salii de coferinta includ: video proiector, flipchart, internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat.

Barul hotelului dispune de 50 locuri, unde se poate savura o gama variata de bauturi alcoolice si nonalcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolat calda, totul intr-un ambient muzical placut.
Hotelul dispune de receptie, restaurant, sala de conferinta, parcare privata, piscine exterioare si sauna.

De asemenea, se pot organiza evenimente in cele doua locatii Evergreen Events Hall si Evergreen Ballroom.

Pentru turistii care doresc sa beneficieze de tratament balnear, el poate fi efectuat in baza de tratament la Hotelului Parc*** (distanta de aproximativ 2 km).

Proprietatea ofera parcare privata pazita, in limita disponibilitatii.

Hotelul nu accepta animale de companie.

Locatie