Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Plaza Thraki


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Vestul statiunii Alexandruopoli, la 4 km de centrul orasului, la 138 km de aeroportul Kavala, la 300 km de Salonic.


Recomandari

Complex hotelier minunat situat pe plaja. Teritoriu vast cu plaja privata lungă, camere confortabile, restaurant, baruri, piscină, piscină pentru copii și loc de joacă, internet, un imens centru de conferințe, un spa luxos, magazine, servicii de înalt nivel.


Descriere camere

Total 149 camere: 129 Singles Superior SV/GV & Doubles Superior SV/GV (~26-32 mp), Triples Superior SV/GV (~26-32 mp), 12 Singles Executive SV & Doubles Executive SV (~32-38 mp), Triples Executive SV (~32-38 mpм), 8 Suites SV (~70-75 mp). Toate camerele Superior & Executive au fost renovate în 2017 - băile din camere sunt renovate parțial.

Facilitati camere: aer condiționat central, TV, mini-bar (contra cost), telefon direct, seif (gratuit), internet Wi-Fi gratuit, baie (cadă / duș), uscător de păr.

Single Superior SV / GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Double Superior SV / GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Paturi suplimentare - 2 paturi standard sau o canapea și un pat de o persoană.
Triple Superior SV / GV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Paturi suplimentare - 2 paturi standard sau o canapea și un pat de o persoană.
Single Executive SV Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Double Executive SV Situate în clădirea centrală. Pat dublu și zonă de living cu canapea, halate de baie, aparat de cafea espresso; la sosire - fructe, dulciuri, apă minerală în cameră. Paturi suplimentare - 2 paturi standard sau o canapea și un pat de o persoană.
Triples Executive SV Situate în clădirea centrală. Pat dublu și zonă de living cu canapea, halate de baie, aparat de cafea espresso; la sosire - fructe, dulciuri, apă minerală în cameră. Paturi suplimentare - 2 paturi standard sau o canapea și un pat de o persoană.
Suite Design superior. Dormitor cu pat dublu, zona de luat masa, canapea și 2 fotolii, un birou, o baie (duș și cadă cu hidromasaj).
Băutură de bun venit la sosire.

Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.