Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: In zona centrala, la 100 m de plaja si foarte aproape de artera principala cu localuri si magazine. Situat in partea centrala a complexului Albena, inconjurat de frumoase parcuri si gradini, hotel "Oasis" va ofera o sansa minunata de odihna deplina.

Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal , lobby bar, snack bar, ice bar, internet cafe, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.

Servicii masa: All Inclusive.

Servicii cazare: Camerele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV cu televiziune prin cablu si balcon.

Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joaca si piscina pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, petanque, mini golf, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori profesionisti.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque.

Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).

Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului).

Observatii:
- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/adult/zi si 0,50 EUR/copil ( 2-11,9 ani)/zi
- Copii 0-1,9 ani - gratuit
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit
- Al 2-lea copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - plateste 30% din tariful de adult
- Al treilea adult cu extrabed - reducere 20% din tariful de adult.

Locatie