Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: In zona parcului, la 500 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00 h. Inconjurat de splendide zone de parc si gradini cu flori, hotel "Kompas" va ofera o stare de calm si confort, alaturi de servicii impecabile si o atmosfera calda.

Este un loc ideal de odihna pentru cuplurile care prefera singuratatea in doi si pentru familiile cu copii. Hotelul a fost complet renovat in 2008

Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal, lobby bar, snack bar, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar , internet gratuit in holul hotelului.

Servicii cazare: Camerele sunt amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu. Toate camerele sunt cu balcon.

Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii. Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, petanque, mini golf, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, de 6 ori pe sptamana ziua si de 3 ori seara. Internet gratuit in holul hotelului.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling, petanque. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie. Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune). Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 1 copil. In dubla interconnecting: 6 adulti.

Observatii:
- O umbrela mobila gratuita pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/adult/zi si 0,50 EUR/copil ( 2-11,9 ani)/zi
- Copii 0-1,9 ani - gratuit
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit - Al treilea adult cu extrabed - reducere 20% din tariful de adult. - 2 copii (2-11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adult - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).

Locatie