Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIA GRAND BALI HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in Alanya, la 120 km de aeroportul international Antalya si la doar 150 m de renumita plaja Kleopatra. Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010.

Facilitatile camerelor: Hotelul dispune de un total de 96 de camere, din care 4 apartamente, 12 camere superioare, o camera pentru persoanele cu dizabilitati si 79 de camera standard.Toate camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat, tv plasma satelit, minibar, seif, telefon direct, balcon.

Facilitatile hotelului: restaurant principal bufet, restaurant a la carte “Street Life”(specific turcesc si international) bar,cafenea schimb valutar,, internet wireless,minicinema, camera tv, medicla cerere, coafor, servici de spalatorie, camera de bagaje, parcare proprie. Programe de animatie in timpul serii.

Sport si agrement: tenis, volei pe plaja, darts, sporturi acvatice pe plaja.Pentru releaxare:bai turcesti, sauna, salon de masaj, baie cu aburi.

Piscina: Hotelul dispune de o piscina exterioara si o piscine interioara.Sezlonguri si umbrele gratis.

Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala.

Plaja:cu nisip fin.Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Hotelul este situat in Alanya, la 120 km de aeroportul international Antalya si la doar 150 m de renumita plaja Kleopatra.Ultima renovare a hotelului a avut loc in anul 2010.