Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul The Lumos Deluxe Resort & Spa este un hotel nou, inaugurat in 2016 si este situat la o distanta de 130km de aeroportul din Antalya, 9km de Alanya si 2 km de Mahmutlar.Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa la centrul Spa unde pot opta pentru baie turceasca, sauna, mai multe tipuri de masaje si salon de frumusete.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, pranz si cina in cadrul restaurantului principal Avangarde. Oaspetii pot opta pentru cina in cadrul restaurantelor a-la-carte pescaresc (Chinese) si turcesc (Ocean Blue). Restaurantele a-la-carte sunt deschise 6 zile/saptamana si sunt gratuite o data per sejur. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la cele 5 baruri ale hotelului.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului pot opta pentru sporturi acvatice precum banana, parasailing, ski de apa si alte sporturi motorizate oferite de un tert. De asemenea ei pot opta pentru aerobic, gimnastica, stretching, step, dart, tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica in apa, activitati pe timp de seara, spectacole, petreceri, muzica live, amfiteatru pentru 300 persoane.

Localizare
Hotelul The Lumos Deluxe Resort & Spa este un hotel nou, inaugurat in 2016 si este situat la o distanta de 130km de aeroportul din Antalya, 9km de Alanya si 2 km de Mahmutlar.

Site web
http://lumoshotel.com/index.php?dil=en