Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul este situat pe plaja in regiunea Turkler la 20km de centrul Alanya si la 98km de aeroportul Antalya.

Cazare:
In toatal sunt 250 camere: camera standard (24m², un dormitor, o baie, max..2+2pax), camere Family (44m², doua dormitoare, o baie, max.4+1pax). Toate camerele sunt cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon, mini bar (apa la sosire), seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica, mocheta si balcon, conectare la internet WI- FI.

Servicii:
All inclusive – bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, ceai, cafe si prajituri dupa amiaza, cina, si gustari seara tarziu, toate bauturile acoolice si racoritoare locale pana la ora 24.00. Nu sunt incluse: bauturi din import, suc natural, cafea Turceasca, bauturi imbuteliate si toate bauturile si mancarea dupa ora 24.00, room service.

Facilitati:
Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, bar la piscina. Servicii cu plata: coafor, servicii medicale, telefon, fax, internet, magazine, jocuri pe calculator si rent a car. Conectare la internet WI – FI in tot hotelul - gratuit.

Plaja:
Plaja proprie de nisip, sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja -gratuit.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti, centru fitnes, tenis de masa, volei pe plaja. Servicii cu plata: centrul SPA si Wellness, baie Turceasca, sauna, sporturi nautice, piscina pe terasa hotelului, masaj si biliard.
Program de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste 04 – 12 ani.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii

Locatie