Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUMA KONAKTEPE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Konakli la 12km de centrul orasului Alanya si la 130km de aeroportul Antalya.

Cazare:
In total sunt 200 camere: camere standard (26m², un dormitor, o baie, max.2+2pax). Toate camerele sunt cu baie proprie, cabina de dus, uscator de par, Aer conditionat split, telefon, mini bar (apa, reumplut zilnic), seif (cu plata), parchet, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All inclusive – bufet pentru mic dejun, pranz, cina, prajituri dupa amiaza, ceai, cafea, supa noaptea tarziu, bauturi alcoolice si racoritoare locale pana la ora 24.00, gustari si racoritoare, ceai , cafea la barul de pe plaja pana la ora 18.00. Nu sunt incluse: Bauturile din import, sucul natural, inghetata, room service, toate bauturile imbuteliate, cafea Turceasca, vinurile si cocktail- urile speciale.

Facilitati:
Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, bar la psicina, bar pe plaja. Servicii cu plata: servicii medicale, baby sitting, coafor, internet café, magazine, rent a car. Conectare la internet WI-FI in Lobby gratuit.

Plaja:
Plaja privata de pietricele la 500m de hotel, sezlonguri si umbrelute de plaja – gratuit. Prosoape de plaja cu depozit. Serviciul de shuttle din ora in ora – gratuit.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare pentru adulti si copii, volei pe plaja, tenis de masa, centru fitness, baie Turceasca – gratuit. Servicii cu plata: masaj, sauna, sporturi nautice, centru SPA si salon de infrumusetare, biliard si jocuri pe calculator.
Programul de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre
04 – 12 ani.
Renovat in: 2014

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie