Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MICHELL HOTEL - Adults Only


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Descriere:
Hotelul a fost construit in 2014 si este destinat exclusiv adultilor. Are o suprafata totala de 5.000 mp si dispune de 200 camere, majoritatea cu sea view.
Tip masa: All Inclusive
Localizare: Hotelul este amplasat la 500 m distanta de plaja, in orasul Alanya, la 120 km de aeroport. Centrul orasului Alanya se afla la 5 km distanta.
Plaja: La HOTEL MICHELL veti gasi o plaja privata, cu nisip si pietricele. Accesul se realizeaza printr-un tunel. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL MICHELL beneficiati de camere dotate cu: telefon, internet WI-FI, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, gresie, balcon.
Facilitati generale L:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (unul pe plaja si unul in cladirea pincipala), 4 baruri, 2 piscine exterioare, sauna, hammam, aerobic, WI-FI gratuit in tot hotelul, programe de animatie, darts, minigolf, tenis de masa, teren de tenis, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: fresh-urile, toate bauturile imbuteliate si de import, cafeaua turceasca, echipamentul si nocturna terenului de tenis, rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, coafor.

Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (cel din cladirea principala este gratuit in timp ce cel de pe plaja este contra cost);- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 4*+Web: http://www.michellhotel.com/



Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Acces Imediat la PLAJA