Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONICERA RESORT & SPA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CONCEPT HOTEL

Informatii generale:
Aflat in mijlocul peninsulei Fugla, cea mai frumoasa zona din Incekum-Alanya, Lonicera Resort and Spa, reprezinta unul dintre cele mai solicitate hoteluri de catre turistii romani.

Puncte forte:
- Calitatea serviciilor de masa ;
- Numeroasele piscine si zona de aquapark;
- Plaja lunga cu nisip fin si un peisaj deosebit dat de golful in care se afla;
- Raportul calitate pret foarte atragator;

Localizare:
localizat langa plaja cu nisip, la 20 km de orasul Alanya, 98 km de Aeroportul International Antalya, 65 km de aeroportul Gazipasa-Alanya.

Facilitati hotel:
2 restaurante principale, 2 restaurante a la carte cu rezervare (pescaresc si Casa Kebab) mai multe baruri (la psicina, in lobby, berarie, disco-bar etc.), WiFi gratuit, o piscin interioar, 7 piscine in aer liber, 2 piscine de divertisment, cu tobogane cu ap, o grdin spatioas si o minigrdin zoologic.

Tipuri de camere si dotari:
- Standard a suprafata 36 mp, capacitate: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii; 1 pat dublu si 1 pat de o persoana, parchet laminat;
- Economy (fara balcon) a suprafata 32 mp, capacitate: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
- Superioara a suprafata 72 mp, capacitate: 2 adulti; compuse dintr-un dormitor si un living, exista si un jacuzzi pe balcon;
- Family - suprafata 72 mp, pentru maxim 5 adulti + 1 copil; dispune de doua camere, doua paturi duble si un pat de o persoana;

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, canale prin satelit, aer condiLLionat si balcon. Baia proprie are dus, usctor de pr si articole de toalet gratuite. Camerele ofer si minibar.

Tip de masa: All Inclusive

Pentru copii:
bufet, 7 piscine, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), minizoo, carucior (contra cost).

Activitati incluse:
baie turceasca, sauna, Jacuzzi, sala de fitness (de la 16 ani, echipament sportiv), aerobic, aqua aerobic, polo pe apa, volei pe plaja, baschet, 6 terenuri de tenis (2 terenuri cu suprafata sintetica, 4 terenuri - zgura), inchiriere echipament de tenis, tenis de masa, darts, bocce, tir cu arma cu aer comprimat, animatie, muzica live, discoteca (intrarea contra cost, bauturile gratuite).

Tips/ recomandari:
Un resort animat, plin de viata in care atat cei mari cat si cei mici isi vor gasi cu siguranta activitatile de vacanta potrivite.


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Asistenta medicala

Locatie