Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA MIRAY HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această locatie este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat în centrul staţiunii Alanya, Miray este un hotel de 3 stele aflat la o scurtă plimbare de plaja Kleopatra. Miray Hotel este amplasat în mod ideal pentru a explora Alanya şi atracţiile sale, inclusiv faimosul Castel Alanya şi Turnul Rosu sau Kızıl Kule, cum este cunoscut pe plan local.

Acest hotel modern oferă camere confortabile, vedere la mare și bune facilităţi de petrecere a timpului liber.
Hotelul pune la dispoziţie o selecţie de camere spaţioase, toate având aer condiţionat și o baie proprie. Fiecare cameră are, de asemenea, un balcon care oferă o vedere parţială către mare.

Facilităţile pentru petrecerea timpului liber de la hotel includ piscina în aer liber şi zona de plajă, piscina pentru copii şi tenis de masă. Hotelul poate organiza, de asemenea, sporturi acvatice pentru dvs. pe plaja din apropiere.
Micul dejun este inclus în tariful camerei la Hotel Miray şi este servit în stil bufet. De asemenea, există un restaurant à la carte care oferă preparate din bucătăria internațională și 3 baruri.

Facilitati

Piscină
Sporturi nautice
Aer condiționat

Locatie